O nama

Dobrodošli na sajt Babbler Media Group vašeg izvora inovativnih rešenja za OOH medije.

Verujemo u moć otvorenog prostora da zaintrigira, inspiriše i poveže ljude.

Sa strašću za kreativnošću i posvećenošću izvrsnosti, specijalizujemo se za kreiranje OOH kampanja koje ostavljaju utisak.

Naš tim poseduje bogato iskustvo u marketingu, dizajnu i reklamiranju na otvorenom, što nam omogućava da prilagodimo naše usluge kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe svakog klijenta.
Bez obzira da li želite da podignete svest o brendu, privučete posetioce ili napravite hrabar korak, mi imamo alate i iskustvo da ostvarimo vašu viziju.

Od upečatljivih bilborda do inovativnih digitalnih ekrana, nudimo raznovrsne opcije za reklamiranje na otvorenom koje odgovaraju svakoj kampanji.
A sa našim strateškim lokacijama obezbeđujemo da vaša poruka stigne do prave publike u pravo vreme.

Mi nismo samo provajder medija - mi smo vaš partner u uspehu.
Tesno sarađujemo sa svakim klijentom kako bismo razumeli njihove ciljeve, ciljnu grupu i identitet brenda, što nam omogućava da kreiramo kampanje koje daju rezultate.

Naša reklamna mreža broji preko 2000 lokacija u više od 70 gradova, opština i regionalnih puteva na teritoriji Republike Srbije.
Širina mreže i različitost formata (bilbordi, led displeji, citylight) omogućava našim klijentima da sprovode outdoor kampanje na lokalnom, regionalnom ili nacionalnom nivou.